МАКЕДОНИЈА

СПОРТ

ВАРДАР ГО СОВЛАДА ФЕНЕРБАХЧЕ, МИЛАН ЈА ПРЕГАЗИ ШКЕНДИЈА
ЈАНЕВСКИ ПРОМОВИРАН ВО НОВ ШЕФ НА СТРУЧНИОТ ШТАБ НА ВАРДАР
МАКЕДОНИЈА ЗАГУБИ ВО ТАЛИН, ЕСТОНИЈА ВО ПРИШТИНА ЌЕ НИ РЕШАВА ЗА СЛЕДНАТА РУНДА

СПОРТ

ВАРДАР ГО СОВЛАДА ФЕНЕРБАХЧЕ, МИЛАН ЈА ПРЕГАЗИ ШКЕНДИЈА
ЈАНЕВСКИ ПРОМОВИРАН ВО НОВ ШЕФ НА СТРУЧНИОТ ШТАБ НА ВАРДАР
МАКЕДОНИЈА ЗАГУБИ ВО ТАЛИН, ЕСТОНИЈА ВО ПРИШТИНА ЌЕ НИ РЕШАВА ЗА СЛЕДНАТА РУНДА