Програма

Понеделник - 2017-07-24
7:00
Градини, документарна програма
7:35
Македонска забавна музика
8:00
Утринска на Телма, утринска програма
12:30
Метео
12:35
Храна и вино, емисија за кулинарство
13:00
Топ шоп
13:20
Незадолжително, реприза
14:05
Топ шоп
14:25
Мускетарите, сериски филм
15:30
Вести, информативна програма
16:00
Шерлок, играна серија
17:00
Антимафија тим, играна серија
17:50
Храна и вино,
18:30
Вести, информативна програма
19:15
Доушник, игран филм
ДОУШНИК/INFORMANT (2009)/108 минути; Содржина: "Доушник" е вистинска приказна за еден доктор на науки кој во почетокот на 90-тите години многу брзо дошол до висока позиција во компанијата кадешто работи. Сепак, тој еден ден разбира дека компанијата не игра чесно и станува најпрвин доушник а потоа и еден од најистакнатите извршни директори кои некогаш се свртеле против својот работодавач, во историјата на САД. Целата ситуација носи сериозни последици... Режија: Стивен Содерберг; Улоги: Мет Дајмон, Скот Бакула; https://www.youtube.com/watch?v=2w4pdDkYEAg
21:30
Вести, информативна програма
22:05
Шест начини да умреш, игран филм
ШЕСТ НАЧИНИ ДА УМРЕШ/6 WAYS TO DIE (2015)/103 минути; Содржина: Смртта на еден човек е најголема казна. Токму така мисли и Џон но пред да го убие најголемиот непријател Сони, сака да му ги одземе шестте најважни нешта... Режија: Надем Сума ; Улоги: Вини Џонс, Доминик Свеин; https://www.youtube.com/watch?v=vvreaCa4MFg
0:05
2001: Одисеја во вселената, игран филм
1:50
Гласот на Америка,
2:01
Утринска на Телма, реприза
5:00
Македонска народна музика
5:30
Македонска забавна музика
6:00
Храна и вино, реприза
6:30
Вести, информативна програма (реприза на вестите од 21:30)