ТАТЕНЦЕ СЕ ВРАТИ ДОМА

Бред очајно се обидува да им биде најдобар очув на децата на неговата нова жена се додека не се појави нивниот биолошки татко Марк Валберг, кој ќе го принуди да...

ХРАБРИОТ ПЕТЕЛ

Тото е млад петел кој посакува повеќе од тоа да ги буди сите животни секое утро. Сака да биде голем борбен петел. Животот ќе му ги исполни желбите на неочекуван...

МРТОВ АГОЛ

Филмот е режиран од Џон Ли Хенкок кој исто така го напишал и сценариото врз основа на книгата на Мајкл Луис „The Blind Side: Evolution of a Game“. Книгата ја...

ДОМА ЗА БОЖИЌ

Во малото градче Шкогли различни луѓе имаат различни желби за Божиќ и секој од нив се обидува да се поврзе или повторно да биде со своето семејство и пријателите. Режија:...

СУНЃЕРОТ БОБ: СУНЃЕР НА СУВО

Кога ѓаволски пират над морето ќе ја украде тајната формула на крабата Пети, Сунѓерот Боб и Планктон мора да се здружат со цел да го вратат назад. Гледајте ги новите...

БИУТИФУЛ

Еден самохран родител семејството го издржува со пари заработени на нечесен начин на улиците на Барселона. Хавиер Бардем во улогата на татко  болен од рак, чии жртви за сопствените деца...

ГЕНИЈ

Безнадежниот  талентиран писател Томас Вулф во 1929 година се запознава со угледниот издавач Максвел Перкинс и неочекувано добива шанса која ќе му го смени животот и ќе го направи неговиот...

ДОБРА НОЌ И СРЕЌНО

За да ги известат гледачите за фактите Едвард Мароу и неговите колеги ќе ги истражуваат лагите и паничната тактика која во педесеттите ја подготвува американскиот сенатор Џозеф Макарти. Политички трилер...

ЧЕЛИЧЕН ЧОВЕК

Кларк Кент е обичен новинар се до момент кога  е принуден да се соочи со своето вонземјанско потекл бидејќи генералот Зод ќе ја нападне Земјата. Тогаш младиот херој  Кент одлучува...

ГОДЗИЛА

Блокбастер со невидени специјални ефекти од најновата генерација за најстрашното чудовиште од филмскиот свет кое сега ќе го видите  уште поопасно, непредвидливо. Годзила! Режија: Герет Едвардс; Улоги: Арон Тејлор-Џонсон, Елизабет...