Топ Тема – Интервју со претседателот Стево Пендаровски

Советот за безбедност не прогласи ниту кризна, ниту вонредна состојба – а мерките се заоструваат. Што е разликата? Партиите се согласија на одложување на изборите.

Како Македонија се справува со кризата – кои се ризиците и предизвиците во битката за спречување на ширење на корона вирусот? Шпанскиот парламент го ратификуваше пристапниот протокол на НАТО – како во вонредни услови ќе тече процедурата на формализирање на членство ?

Интервју на Боби Христов со претседателот Стево Пендаровски во Топ Тема.

Објавено на
© 2020 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.