ТУЃА АМЕРИКА

Бајо и Алфонсо се обидуваат да го живеат американскиот сон соочувајќи се со нереалниот свет на американските илузии... Режија:Горан Пакаљевиќ; Улоги: Том Конти, Мики Манојловиќ, Сергеј Трифуновиќ https://www.youtube.com/watch?v=Tq376U7nGa4&t=70s

СЛАТКИОТ НОЕМВРИ

Сара Дајвер секој месец во својот дом прима нов маж кој се обидува да се смени. Кога ќе се запознае со ладнокрвниот и успешен бизнисмен Нелсон, нивните животи комплетно ќе...

НАГРАДАТА НА ПЕРИЕР

Мајкл му должи пари на многу опасен гангстер и неговите проблеми штoтуку почнуваат. Времето истекува, ќе го дочека ли утрото заедно со храбрата тројка? Режија: Јан Фицгибон; Улоги: Џим Бродбент,...

КАМИОНЏИИТЕ ПОВТОРНО ВОЗАТ

За камионџиите Паја и Јаре конечно дојде време да си ги остварат своите сништа. Проблемот е што некогаш сништата се едно а реалноста друго. Насмејте се повторно со вашите омилени...

ПАРАНОРМАЛНА АКТИВНОСТ: ДИМЕНЗИЈАТА НА ДУХОТ

Во домот на едно семејство станува напнато. Таинствената камера и старите видео касети ќе бидат одговор на прашањето за теророт кој им се случува. Режија: Грегори Плоткин; Улоги: Крис Џ....

БАРБАРА

Обидот за бегство од исток кон запад на Барбара и донесе казна и долго исчекување да почне животот кој сака да го живее. Нејзиниот одбрамбен ѕид се руши додека времето...

ТУРНЕЈА

За шест актери ова е само турнеја со брза заработувачка се додека не се претвори во опасна авантура среде виорот на војна. Режија:Горан Марковиќ; Улоги: Драган Николиќ, Тихомир Станиќ, Мира...

АГОРА

Во последните денови на Римската империја еден роб се надеваше дека будењето на христијанството ќе донесе слобода. Една неверојатна жена која размислуваше далеку пред своето време, се жртвуваше за да...

МЕДЕН МЕСЕЦ

Две двојки се во потрага по подобар живот но за кратко време ќе разберат дека дистанцата меѓу Балкан и Западна Европа не е само во километрите... Режија:Горан Паскаљевиќ; Улоги: Небојша...

ИЗГУБЕНИ ВО ВСЕЛЕНАТА

Планетата Земја изумира а семејството Робинсон е на пат кон ново место да живеење. Кога веќе ништо не оди по планот очајно посакуваат да се вратат дома но се изгубени...