ИЗГОРЕНИ ОД СОНЦЕТО 3

Низ целата војна генералот Котов го опседнуваат мислите за најсаканите кои се дома, нешта кои му даваат сила да издржи во борбата до крај. Кога ќе се врати дома сфаќа...

КОГА ЌЕ СЕ РАЗДЕНИ

Филмот е приказна за учителот во пензија Мишa Бранков кој под необични околности го открива своето вистинско потекло. Една пронајдена кутија ќе му ги открие сите тајни... Режија:Горан Пакаљевиќ; Улоги:...

ВОИНИ НА СВЕТЛИНАТА

Во 2009 година непозната болест го уништува светот и вампирите го сочинуваат мнозинството од населението на Земјата додека луѓето имаат само пет проценти. Вампирите остануваат без  доволно крв и се...

АРГО

Агент на ЦИА ја предводи операцијата за спасување на 6 Американци од Иран. Планот за спасување е ризичен, без многу опции и малку веројатно дека ќе успее. Филмот раскажува приказна...

ТАНЦУВАЈ ПОВТОРНО

Го знаете животот на Џенифер Лопез кој денес е една огромна сцена полна со гламур и сјај но ние ве носиме на нејзината прва светска турнеја и она што се...

ИЗГОРЕНИ ОД СОНЦЕТО 2

Генералот Котов мора да се бори повторно за честа, за својата татковина, за изгубената љубов пред германската инвазија но овојпат како генерал на Црвената армија. Второ продолжение на воената драма...

ТУЃА АМЕРИКА

Бајо и Алфонсо се обидуваат да го живеат американскиот сон соочувајќи се со нереалниот свет на американските илузии... Режија:Горан Пакаљевиќ; Улоги: Том Конти, Мики Манојловиќ, Сергеј Трифуновиќ https://www.youtube.com/watch?v=Tq376U7nGa4&t=70s

СЛАТКИОТ НОЕМВРИ

Сара Дајвер секој месец во својот дом прима нов маж кој се обидува да се смени. Кога ќе се запознае со ладнокрвниот и успешен бизнисмен Нелсон, нивните животи комплетно ќе...

НАГРАДАТА НА ПЕРИЕР

Мајкл му должи пари на многу опасен гангстер и неговите проблеми штoтуку почнуваат. Времето истекува, ќе го дочека ли утрото заедно со храбрата тројка? Режија: Јан Фицгибон; Улоги: Џим Бродбент,...

КАМИОНЏИИТЕ ПОВТОРНО ВОЗАТ

За камионџиите Паја и Јаре конечно дојде време да си ги остварат своите сништа. Проблемот е што некогаш сништата се едно а реалноста друго. Насмејте се повторно со вашите омилени...