БУДЕЊЕ ОД МРТВИТЕ

Пропуштени шанси и години. Извалкани судбини на една генерација која може многу повеќе ако се врати во живот... Режија:Милош Радивојевиќ; Улоги:Светозар Цветковиќ, Љуба Тадиќ, Тихомир Станиќ https://www.youtube.com/watch?v=PbZtFCuwd50

КОГА ЌЕ СЕ ИЗГАСНАТ СВЕТЛАТА

Страшното чудовиште кое ја плашеше Ребека се појавува само кога светлата се изгаснати. Сега го напаѓа брат и таа мора да ја открие вистината за да ги спаси сите. Режија:...

ЗАМИНУВАЊА

Даиго останува без оркестарот кој многу го сака и се враќа во родното место. Барајќи нова работа, ќе најде необично работно место кое ќе му ги смени и животот и...

ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ

Тие се група злосторници на кои не сакате да им се спротиставите. „Одредот на отпишаните“ тргнува во опасна мисија во замена за противуслуги. Гледајте го филмот кој освои „Оскар“. Режија:...

НАШИОТ БРЕНД:КРИЗА

Кога кандидатот за претседател е контроверзен и има темни дамки од минатото а жедта за власт е голема, потребна му е неверојатно добра кампања за да стигне до целта! Режија:...

МРТВА РИБА

Еден обичен ден на Абе му се претвора во пеколен. Девојка му има нова вест, има 24 часа да ги врати долговите а мобилниот телефон по грешка го менува со...

ПАЈАЦИТЕ НАПАЃААТ

Една ноќ и една грешка малите пајаци ќе ги претвори во чудовишта. Почнува узбуна и целиот град е во борба за спас... Режија: Елори Алкаем; Улоги: Дејвид Аркет, Кари Вурер,...

ПОСЛЕДНА ДЕСТИНАЦИЈА 3

Пред да се качат пријателите на ролеркостер, Венди доживува јасна визија за фатална несреќа која станува смртоносна стапица за сите. Поради тоа таа се откажува од возење, а нејзиниот соученик...

НОЌНА ПОТЕРА

Џими Колон е поранешен платен убиец. Кога син му ќе стане мета, мора да одлучи дали му припаѓа на семејството криминалци или на своето вистинско семејство кое го напушти одамна......

ЏАСТИН БИБЕР: НИКОГАШ НЕ ВЕЛИ НИКОГАШ

Сигурни сме дека ја знаете суперѕвездата Џастин Бибер, но она што можеби не го знаете е неговиот пат од уличен пејач до интернет феномен и глобална сензација... Режија: Џон М....