СВИТА

Филмската ѕвезда Винсент Чејс, заедно со неговите пријатели се враќа повторно да соработуваат со супер агентот Ари Голд. Друштвото има нови амбиции, но сеуште се поврзани како и претходно што...

БЕТМЕН ПРОТИВ СУПЕРМЕН – ЗОРА НА ПРАВДАТА

Светот е збунет и се прашува кој е нивниот вистински херој. Бетмен и Супермен се во меѓусебна војна и наскоро се појавува нова закана со што човештвото е во опасност...

ПРИПРАВНИК

Кога Бен ќе сфати дека пензионерските денови и не се баш забавни, ќе посака да се „врати во игра“! Искуството никогаш не старее но за да почне повторно мора да...

ВРЕМЕ НА ЧУДА

Кога во едно село ќе се судрат примитивното толкување на комунизмот и христијанството, почнува време на чуда. Режија:Горан Паскаљевиќ; Улоги: Мики Манојловиќ, Мирјана Карановиќ, Бата Стојковиќ https://www.youtube.com/watch?v=J3eYVOlb8ns

ШИФРА ВУЈЧЕ

Додека сè уште трае Студената војна, агент на ЦИА, Наполеон ѝ помага на Габи да избега преку Берлинскиот ѕид, во Западна Германија. Откако одвај ќе избегаат од застрашувачкиот оперативец Курјакин...

БИДИ МАЖ

Џејмс незнаењето може скапо да го чини, и уште поскапо доколку го учи некој кој не знае ништо. Деновите се броени -за да стане вистински маж! Режија:Етан Коен; Улоги:Вил Ферел,...

ЛОКАЛЕН ВАМПИР

Една мајка лажно ја пријавува смртта на својот син, за да го спаси од коцкарските долгови. Синот се крие и ноќе излегува како вампир за да свети на противниците, додворувачите...

ИЗГУБЕНИ МОМЦИ: ЖЕД

Откако го изгуби најдобриот пријател и колега вампир, животот на Сем почна да пропаѓа . Тој е принуден да ја продаде својата наградувана колекција на стрипови за да плати кирија,...

ЈУПИТЕР ВО ПОДЕМ

Јупитер е родена и предодредена за големи нешта но во реалноста живее сосема обичен живот, до оној момент кога ќе разбере дека токму таа може да ја смени рамнотежата во...

ВЕШТЕРКИТЕ ОД ИСТВИК

Александра Медфорд, Џејн Спофорд и Суки Риџмонт се три домаќинки оставени од нивните сопрузи. Копнејќи да сретнат маж од соништата, една вечер со своите желби прават токму таков. Следниот ден...