ПАЈАЦИТЕ НАПАЃААТ

Една ноќ и една грешка малите пајаци ќе ги претвори во чудовишта. Почнува узбуна и целиот град е во борба за спас... Режија: Елори Алкаем; Улоги: Дејвид Аркет, Кари Вурер,...

ПОСЛЕДНА ДЕСТИНАЦИЈА 3

Пред да се качат пријателите на ролеркостер, Венди доживува јасна визија за фатална несреќа која станува смртоносна стапица за сите. Поради тоа таа се откажува од возење, а нејзиниот соученик...

НОЌНА ПОТЕРА

Џими Колон е поранешен платен убиец. Кога син му ќе стане мета, мора да одлучи дали му припаѓа на семејството криминалци или на своето вистинско семејство кое го напушти одамна......

ЏАСТИН БИБЕР: НИКОГАШ НЕ ВЕЛИ НИКОГАШ

Сигурни сме дека ја знаете суперѕвездата Џастин Бибер, но она што можеби не го знаете е неговиот пат од уличен пејач до интернет феномен и глобална сензација... Режија: Џон М....

СВИТА

Филмската ѕвезда Винсент Чејс, заедно со неговите пријатели се враќа повторно да соработуваат со супер агентот Ари Голд. Друштвото има нови амбиции, но сеуште се поврзани како и претходно што...

БЕТМЕН ПРОТИВ СУПЕРМЕН – ЗОРА НА ПРАВДАТА

Светот е збунет и се прашува кој е нивниот вистински херој. Бетмен и Супермен се во меѓусебна војна и наскоро се појавува нова закана со што човештвото е во опасност...

ПРИПРАВНИК

Кога Бен ќе сфати дека пензионерските денови и не се баш забавни, ќе посака да се „врати во игра“! Искуството никогаш не старее но за да почне повторно мора да...

ВРЕМЕ НА ЧУДА

Кога во едно село ќе се судрат примитивното толкување на комунизмот и христијанството, почнува време на чуда. Режија:Горан Паскаљевиќ; Улоги: Мики Манојловиќ, Мирјана Карановиќ, Бата Стојковиќ https://www.youtube.com/watch?v=J3eYVOlb8ns

ШИФРА ВУЈЧЕ

Додека сè уште трае Студената војна, агент на ЦИА, Наполеон ѝ помага на Габи да избега преку Берлинскиот ѕид, во Западна Германија. Откако одвај ќе избегаат од застрашувачкиот оперативец Курјакин...

БИДИ МАЖ

Џејмс незнаењето може скапо да го чини, и уште поскапо доколку го учи некој кој не знае ништо. Деновите се броени -за да стане вистински маж! Режија:Етан Коен; Улоги:Вил Ферел,...