Категорија : Телма амбуланта

Емисии Телма амбуланта

Како влијае исхраната врз менталното здравје?- Телма амбуланта

Дејан Дејан
Каква е врската меѓу храната и менталното здравје? Можат ли нездравата храна и исхрана да влијаат врз нашето расположение? Со промена на режимот на исхраната...
Емисии Телма амбуланта

Хипотиреоза (намалена функција на штитна жлезда) и разлики со хашимото- Телма амбуланта

Дејан Дејан
Хипотиреозата односно намалената функција на штитната жлезда може да се јави на која било возраст и посебно е честа кај жените. Се разликуваат ли хипотиреозата...
Емисии Наука и здравје Телма амбуланта

Како да се заштитите од негативното влијание на Сонцето?

Дејан Дејан
Дали повисокиот заштитен фактор е секогаш подобар избор при изложување на сонце? СПФ 15 блокира 93% од УВБ зраците. СПФ 30 блокира 97% од УВБ...

Користиме колачиња на нашата веб-страна за да ви го дадеме најрелевантното искуство со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликнување на „Прифати“, вие се согласувате да се користат колачиња. Прифати Прочитај повеќе