За период: Програма од 16.04. – 22.04.

07:00
Документарна програма
07:40
Храна и вино, емисија за кулинарство
08:00
Утринска на Телма, утринска програма
08:30
Вести
08:40
Метео
08:45
Утринска на Телма, утринска програма
09:00
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта, утринска програма
10:30
Вести
10:40
Метео
10:45
Утринска на Телма, утринска програма
12:00
0м+, емисија за бебиња, дечиња и родители
12:30
Вести
12:40
Метео
12:41
Топ шоп
13:00
Храна и вино, емисија за кулинарство
13:45
Топ шоп
14:00
Топ тема, реприза
15:30
Вести, информативна програма
16:05
Метео
16:10
Фчерашни новости, реприза
16:55
Пабло Ескобар, играна серија
17:55
Храна и вино, емисија за кулинарство
18:30
Вести, информативна програма
19:05
Метео
19:10
Топ тема на Ваша страна
20:40
На должност е полициска серија. Една од најпопуларните серии емитувани на BBC Two. Добитник на награда за најдобра серија-драма. Преку 4 милони гледачи можат да го потврдат квалитетот на серијата.
Повеќе
21:30
Вести
22:05
Метео
22:20
Исчезнувањето на Еленор Ригби, игран филм
01:15
Глас на Америка, информативна програма
01:25
НА ДОЛЖНОСТ, реприза
02:15
Утринска на Телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Документарна програма
08:00
Утринска на Телма, утринска програма
08:30
Вести, информативна програма
08:40
Метео
08:45
Утринска на Телма, утринска програма
09:00
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта, утринска програма
10:30
Вести, информативна програма
10:40
Метео
10:45
Утринска на Телма, утринска програма
12:00
0м+, емисија за бебиња, дечиња и родители
12:30
Вести, информативна програма
12:40
Метео
12:41
Топ шоп
13:00
Храна и вино, емисија за кулинарство
13:40
Топ шоп
14:00
Топ тема на Ваша страна, реприза
15:30
Вести, информативна програма
16:05
Метео
16:10
Код со Снежана Лупевска-Созен, информативен магазин
16:50
Пабло Ескобар, играна серија
17:50
Храна и вино, емисија за кулинарство
18:30
Вести, информативна програма
19:05
Метео
19:15
Топ тема, дебатна емисија
20:40
НА ДОЛЖНОСТ, играна серија
21:30
Вести, информативна програма
22:05
Метео
22:10
ДА, МАДАМ! /YES, MADAM! (1985)/93 минути; Содржина: Асприн и Сепсил се само ситни крадци се додека не украдат нешта од мртов човек и ненамерно се вмешаат во убиство... Режија: Кори Јуен; Улоги: Мишел Јео, Синтија Ротрок, Џон Шам
23:55
Топ тема, реприза
01:15
Глас на Америка, реприза
01:25
НА ДОЛЖНОСТ, реприза
02:15
Утринска на Телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Документарна програма
08:00
Утринска на Телма, утринска програма
08:30
Вести, информативна програма
08:40
Метео
08:45
Утринска на Телма, утринска програма
09:00
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта
10:30
Вести, информативна програма
10:40
Метео
10:45
Утринска на Телма, утринска програма
12:00
0м+, емисија за бебиња, дечиња и родители
12:30
Вести, информативна програма
12:40
Метео
12:42
Топ шоп
13:00
Храна и вино, емисија за кулинарство
13:45
Топ шоп
14:00
Топ тема, реприза
15:30
Вести, информативна програма
16:05
Метео
16:10
Автомагазин - нова сезона, реприза
16:45
Играна серија, сериски филм
17:50
Храна и вино, емисија за кулинарство
18:30
Вести, информативна програма
19:05
Метео
19:10
Топ тема на Ваша страна, дебатна емисија
20:40
НА ДОЛЖНОСТ, играна серија
21:30
Вести, информативна програма
22:05
Метео
22:10
БЕЗИМЕНИ/UNKNOWN (2011)/113 минути; Содржина: Човек се буди од кома и открива дека некој го зел неговиот идентитет и дека никој, дури ни неговата сопруга не му верува. Со помош на една млада жена се обидува да докаже кој е тој. Режија: Жаме Колет-Сера; Улоги: Лиам Нисон, Дајан Кругер, Џенуари Џонс
Повеќе
23:55
Топ тема на Ваша страна, реприза
01:15
Глас на Америка, информативна програма
01:25
НА ДОЛЖНОСТ, реприза
02:15
Утринска на Телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Документарна програма
08:00
Утринска на Телма, утринска програма
08:30
Вести
08:40
Метео
08:45
Утринска на Телма, утринска програма
09:00
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта
10:30
Вести
10:40
Метео
10:45
Утринска на Телма, утринска програма
12:00
0м+, емисија за бебиња, дечиња и родители
12:30
Вести
12:40
Метео
12:42
Топ шоп
13:00
Храна и вино, реприза
13:45
Топ шоп
14:00
Топ тема на Ваша страна, реприза
15:30
Вести
16:05
Метео
16:10
Градини, емисија за уредување на дворови
16:50
Играна серија, сериски филм
17:50
Храна и вино, емисија за кулинарство
18:30
Вести
19:05
Метео
19:10
Топ тема, дебатна емисија
20:40
НА ДОЛЖНОСТ, сериски филм
21:30
Вести, информативна програма
22:05
Метео
22:10
360 /360 (2011)/110 минути; Содржина: На различни страни од светот се се врти во полн круг и сите приказни се различни, а толку слични и испреплетени. Режија: Фернандо Меирелес ; Улоги: Џад Лоу, Ентони Хопкинс, Бен Фостер и Рејчел Вајс
Повеќе
00:10
Топ тема, реприза
01:30
Глас на Америка, информативна програма
01:40
НА ДОЛЖНОСТ, реприза
02:40
Утринска на Телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Документарна програма
08:00
Утринска на Телма, утринска програма
08:30
Вести, информативна програма
07:40
Метео
08:45
Утринска на Телма, утринска програма
09:00
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта
10:30
Вести, информативна програма
10:40
Метео
10:45
Утринска на Телма, утринска програма
12:00
0м+, емисија за бебиња, дечиња и родители
12:30
Вести, информативна програма
12:40
Метео
12:42
Топ шоп
13:00
Храна и вино, реприза
13:45
Топ шоп
14:00
Топ тема, реприза
15:30
Вести
16:05
Метео
16:10
Светски патник, реприза
16:45
Играна серија
17:55
Храна и вино, емисија за кулинарство
18:30
Вести, информативна програма
19:05
Метео
19:15
Топ тема на Ваша страна, дебатна емисија
20:35
НА ДОЛЖНОСТ- сериски филм
21:30
Вести, информативна програма
22:00
Метео
22:05
ЛЕЈДИ МАКБЕТ/ LADY MACBETH (2016)/89 минути; Содржина: Кетрин не можеше да одбере за кого ќе се мажи ниту како тој ќе се однесува кон неа и живее понижена и обесправена. Но кога во неа ќе се родат љубов и страст, ќе се роди и сила за да бара одмазда. Филмот беше номиниран за две награди „Бафта“. Режија: Вилијам Олдројд; Улоги: Флоренс Пју, Космо Џарвис, Пол Хилтон
00:10
Топ тема на Ваша страна, реприза
01:50
На должност, реприза
02:50
Утринска на Телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Македонска забавна музика
08:05
Македонска народна музика
09:10
Топ шоп
09:30
Незадолжително, реприза
10:00
Горе-долу, сите сме еднакви со Ивце Пивце, емисија за деца
11:20
Топ шоп
11:40
Храна и вино, емисија за кулинарство (р)
12:40
Автомагазин, нова сезона, емисија за автомобили
13:20
Топ шоп
13:40
Огнена љубов, игран филм
14:50
Фчерашни новости, реприза
15:30
Вести, информативна програма
16:05
Метео
16:10
Девојката со принципи: Кери Пилби, игран филм
17:40
Светски патник, Борко Наумовски
18:30
Вести, информативна програма
19:05
Метео
19:10
Во раните седумдесети Сикст Родригез бил фолк пеач од Детроит, со кратка кариера и издадени два добро примени, но, слабо продадени албума. Неговата приказна продолжува во Јужна Африка, каде што станува поп-икона и инспирација за новите генерации. Откако се проширила веста за неговото самоубиство, неколку фанови решаваат да откријат која е вистинската судбина на нивниот идол. Ќе ги шокира тоа што ќе го откријат. Режија: Малик Бенџелул; Улоги: Родригез, Денис Кофи
21:00
Бокс: Том Шварц - Сенад Гаши и Агит Кабајел - Миљан Ровчанин, пренос
22:30
Вести, информативна прогама
22:55
Метео
23:00
Содржина: Михаел и двојно постарата Хана се во необична љубовна врска се до оној ден кога Хана ќе исчезне. Филмот зборува за љубовта, злосторството и каењето за цел живот. Режија: Стивен Далдри; Улоги: Кејт Винслет и Ралф Фајнс
00:45
ДЕВЕРУШИ - игран филм
02:20
Утринска на Телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Македонска народна музика
08:00
Македонска забавна музика
09:10
Топ шоп
09:30
Светски патник, реприза
10:10
Телма амбуланта, реприза
11:00
Топ шоп
11:20
Градини, емисија за уредување на градини
12:00
Храна и вино, реприза
13:10
Топ шоп
13:30
Бокс - реприза
15:30
Вести, информативна програма
16:05
Метео
16:10
Педагошките методи на еден партизан се судираат со традиционалните школски методи од она време. Приказна за годините кои ги сменија животите на многу генерации… Режија: Здравко Шотра; Улоги: Драган Николиќ, Бата Живојиновиќ, Ена Беговиќ
Повеќе
17:45
Незадолжително, реприза
18:30
Вести, информативна програма
19:15
Фчерашни новости
20:00
Оливер Стоун - серија на интрвјуа со Владимир Путин.
Повеќе
21:00
Приказна за љубовната афера на американскиот претседател Френклин Делано Рузвелт и неговата далечна роднина Дејзи, односно за викендот во 1939 година, кога кралската двојка на Велика Британија го посети Њујорк! Режија:Роџер Мичел ; Улоги: Бил Мареј, Оливија Вилијамс
Повеќе
23:00
Фчерашни новости - реприза
01:05
РАЗГОВОРИ СО ПУТИН - документарен филм еп. 4- реприза
02:20
Утринска на телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма