Програма

Недела - 2017-06-25
7:00
Македонска народна музика
8:00
Македонска забавна музика
9:00
Топ шоп
9:20
0м+, емисија за деца и родители
9:55
Телма Вет, реприза
10:25
Топ шоп
10:45
Градини, емисија за уредување на градини
11:20
Телма амбуланта, реприза
12:10
Топ шоп
12:30
Ајде дома, сезона 9
13:20
Храна и вино, реприза
14:20
Еден на еден со Жарко Димитриевски, реприза
15:30
Вести, информативна програма
16:00
Храбриот петел, анимиран филм
ХРАБРИОТ ПЕТЕЛ/ Huevos: Little Rooster's Egg-cellent Adventure (2015)/98 минути; Содржина: Тото е млад петел, најнеуспешниот од сите во гнездото. Рутината да ги буди сите рано наутро не е она што го прави среќен бидејќи тој сака да стане голем борбен петел. Животот ќе ги исполни неговите желби на сосема неочекуван начин... Режија: Габриел Рива Палацио; Улоги (гласови): Карлос Еспеел, Анжелика Вале; https://www.youtube.com/watch?v=WYl8718wBVs
17:40
Незадолжително, премиера
18:30
Вести, информативна програмa
19:15
Код со Снежана Лупевска Созен, информативен магазин
20:00
Криминална правда, сериски филм
21:30
Вести, информативна програмa
22:05
99 домови, игран филм
99 ДОМОВИ/99 HOMES (2014)/112 минути; Содржина: Градежниот работник Денис прави се за да го задржи семејството заедно одкако се иселени од својот дом поради постапката која ја води Рик агентот за недвижнини во името на една банка. Колку навистина имаме разбирање за другите ќе видиме кога Денис ќе се најде на страната на сегашниот „непријател“... Базиран на вистинити настани, филмот беше номиниран за „Златен Глобус“. Режија: Рамин Бахрани; Улоги: Ендру Гарфилд, Ноа Ломакс, Лаура Дерн; https://www.youtube.com/watch?v=Vh0piQN1_LY
0:05
Број 10, игран филм
1:40
Код со Снежана Лупевска Созен, реприза
2:05
Утринска на Телма, реприза
5:00
Македонска народна музика
5:30
Македонска забавна музика
6:00
Храна и вино, емисија за кулинарство (р)
6:30
Вести, информативна програма (реприза на вестите од 21:30)