Ново убиство поврзано со војната на двете скопски криминални групи

Убиен е таткото на Гани Туша, додека работел на нива во скопското село Блаце. Гани Туша е осомничен за убиството на Орхан Бајрами – Оки летоска на Халкидики и за вмешаност во убиството на Јетон Кривањева – Жила и Енис Исеионов во Шиша бар во Скопје пред една година. Неговиот … Продолжи со читање Ново убиство поврзано со војната на двете скопски криминални групи