Во полициска станица е и таткото на убиената тинејџерка Вања

Обвинителството потврди дека во полициска станица, во рамки на истрагата, е повикан и  Александар, татко на киднапираната и убиена 14-годишна Вања Ѓорчевска. Засега за него не се бара притвор, а распитот сѐ уште трае. Таткото го пријавил исчезнувањето на девојчето, втор, околу 11 часот во понеделник откако истото го сторила … Продолжи со читање Во полициска станица е и таткото на убиената тинејџерка Вања