Истражување: Како трагите на белиот Ролс ројс прават нови траги во имотот и фирмите во шемата на стеблото на Али Ахмети

По трагите на белиот Ролс Ројс- Фантом. Менува адреси меѓу фирми чии сопственици се роднини на Али Ахмети или добитници на тендери од државата. Телма го продолжува истражувањето за семејното бизнис стебло поврзано со лидерот на Али Ахмети. Преку луксузен автомобил, откриваме дека сватот на Ахмети сега има и бензинска … Продолжи со читање Истражување: Како трагите на белиот Ролс ројс прават нови траги во имотот и фирмите во шемата на стеблото на Али Ахмети