Вин-Вин 22.11.2018

Може ли помирување без признавање вина? Дали процесот на крај ќе се сведе на правен акт кој ќе се нарекува Закон за амнестија? Пад на поддршката за СДСМ од етнички Македонци.

Win – Win, разговор со доц. д-р Ана Чупеска и комуникологот Петар Арсовски.

 

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ