ЦРНИ И КРИВИ

Црни и Криви се двајца другари кои во еден момент сфаќаат дека се останати без пари и пиво. Одлучуваат да ограбат продавница употребувајќи играчки пиштоли и детски маски, но нивното потпросечно ниво на интелигенција ќе ги доведе до многу проблеми.

Режија:Марко Џамбазоски; Улоги: Горан Ников, Тони Денковски, Чедомир Митевски, Мирјана Трпковска, Ангела Стојановска и Андреа Голуб

Објавено на
© 2020 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ