Топ тема НВС: Премиерот Заев во отворена дебата за една година Влада (11.06.2018)

Премиерот Зоран Заев гостин во Топ Тема на Ваша Страна на town hall дебата во клучен момент од прцесот на решавање на спорот со името. Една година влада – година на промени и големи очекувања или големи разочарувања. Дали фокусот на стратешките надворешно- политички приоритети и решението за името ги поткопа очекуваните неопходни реформи?

Што е остварено, а каде се потфрли?

Топ Тема на Ваша страна со Сања Васиќ.

Објавено на
© 2020 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.