Топ тема НВС – Кои се обврските на Македонија по поканата за НАТО?

Во Топ тема на Ваша страна интервју со генерал потполковник Методија Величковски, началник на генералштабот на АРМ, а од Брисел интервју со министерката за одбрана Радмила Шекеринска и Џејмс Мекеј од НАТО. Гледајте Топ тема НВС со Снежана Лупевска Созен.
Објавено на
© 2018 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.