Топ тема НВС: Интервју со министерката Рената Дескоска (12.12.2018)

На хартија амбициозно, во пракса без конкретни резултати: јазот во судските реформи меѓу обврските од извештајот на Прибе и преземените мерки. Најамбициозниот проект без конретни резултати – зошто се тактизира?

Исти судии со различни аршини пред и по смена на власта – ослободување од партиската патронажа или преориетнација кон нова? Антикорупциска битка без антикорупциоска комисија!

Гледајте Топ тема на Ваша страна со Боби Христов интервју со министерката за правда Рената Дескоска. #НВС

 

Објавено на
© 2018 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.