Топ Тема на Ваша страна: Жешко столче со вицепремиерот Бујар Османи

Промени или заробени во избори? Политичарите пред одлука. Како изборите ќе влијаат на добивање датум за преговори со Европската Унија? Како Брисел го оценува темпото на реформи? Колку Македонија е подготвена да седне на преговарачка маса? На жешко столче вицепремиерот Бујар Османи наспроти Марко Трошановски, Симонида Кацарска и Александар Колекески од граѓанските организации – контролори на евроинтеграциите.

 

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.