Топ Тема на ваша страна: Претседателскиот кандидат Стево Пендаровски на жешкото столче

Претседателскиот кандидат на СДСМ и коалицијата, Стево Пендаровски, на жешко столче во Топ Тема на ваша страна . Како ќе ја оствари паролата ,,Преседател на сите граѓани,,?

Ќе успее ли да ги добие гласовите на неопределените? Кои му се приоритетите во надворешната политика? Ќе има ли промени во сферата на безбедноста ?

Како ќе раководи со армијата?

Ова се само дел од прашањата на жешкото столче со Снежана Лупевска Созен и новинарите Маријан Николовски, Билјана Секуловска и Џелал Незир.

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.