Топ тема на Ваша страна: Колку и на каков начин во политиката влегуваат црни пари? 01.06.2018

Милионски имоти, приходи, донации, пари од буџетот завршуваат во партиските каси. Како да се зауздаат апетитите на партиите? Колку е силен политичкиот консензус финансирањето да остане сива зона наспроти политичка волја да се зајакнат институциите? Дебата со Ариф Муса, Мери Јордановска и Ване Цветанов.

Објавено на
© 2020 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.