Топ тема на Ваша страна: Ќе дојдат ли на работа „Рамковните“ вработени? 04.06.2018

И покрај силните најави на над 1000 рамковни вработени никој се уште не може да им најде работа. Има ли решение? Гледајте дебата со Драган Гоцевски и Газменд Ајдини.

 

Објавено на
© 2020 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.