Топ Тема на Ваша Страна: Анкета – колку граѓани живеат под прагот на сиромаштијата (17.12.2018)

47,3 отсто од граѓаните не можат да си дозволат годишен одмор, а 32,7 да одат во ресторан . Каков е животниот стандард и животните навики на граѓаните ? Во Топ Тема на Ваша старана вечерва нова анкета на Телма и МЦМС.

Резултатите ги анализираме со Благица Петрески, извршен директор на Фајнанс Тинк, универзитетскиот професор Илија Ацевски и Гонце Јаковлевска од извршен директор на МЦМС

 

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.