Топ Тема на Ваша Страна: Очекувањата од самитот ЕУ – Западен Балкан во Софија (16.05.2018)

Кои се очекувањата од самитот во Софија? Дали ќе има договор и решение на спорот со Грција? Ќе добие ли Македонија покана на самитот на НАТО? Дебатираат Антонио Милошоски и Нано Ружин.

Објавено на
© 2020 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.