Топ Тема на Ваша страна: Интервју со Венко Филипче, министер за здравство (20.03.2019)

Закажан термин за министерот за здравство Венко Филипче во Топ Тема на Ваша страна. Кога граѓаните ќе ги почувствуваат промените во здравствениот систем? Брзата помош најбавно се реформира, дали јавно – приватно партнерство е решение? Како да запре одливот на лекари и медицински персонал? Со измените во Мој термин – ефикасност или компликации? Кога квотите за лекови ќе станат приоритет? Интервју со министерот за здравство, Венко Филипче.

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.