Топ Тема: Дали работните групи ќе се усогласат за Предлог законот за Јавно обвинителство? 29.01.2020

Гости во Топ Тема:

Јагода Шехпаска – СДСМ

Артан Груби – ДУИ

Влатко Ѓорчев – ВМРО-ДПМНЕ

 

Објавено на
© 2020 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.