Топ Тема 28.10.2019

Зошто Скопје молчи за тивките предлози што се туркаат во Брисел – за алтернатива на проширувањето ? Стратешко, привилегирано партнерство, западно – балканска унија или Норвешка и Исланд на Балканите ? Дали априлските избори стануваат форма за да се избегне суштината – за заднината на француското – Не, во ЕУ и за заостанатите реформи дома?

Во Топ Тема со Боби Христов за овие дилеми разговараа Огнен Малески, поранешен амбасадор и професорите Катерина Колозова и Мерсел Билјали.

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.