Топ Тема 25.06.2019

Поголема моќ и повеќе пари во општините – дали почнува нов бран на децентрализација? Центри за вдомување на партиски кадри наспроти ефикасни мали администрации? Инспекциите во служба на граѓаните или на бизнис интереси? Во Топ тема со Сања Васиќ дебатираа градоначалниците Жика Стојаноски, Аце Коцевски и Перо Костадинов.

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.