Топ Тема 24.03.2020

Се зголемува бројот на заразени со корона вирусот-кога може да се очекува пикот на заболувањата ? Како и дали македонското здравство може да одговори на пандемијата? Дали полицискиот час ќе ги убеди граѓаните дека движењето е опасно? Каква е мапата на заразени низ Македонија? Има ли лекови кои можат да помогнат? Во Топ Тема со Снежана Лупевска Созен вечерва вклучуваме и разговор со човек кој ги има симптомите на КОВИД 19. Интервју со епидемиологот од Институтот за Јавно Здравје Владимир Микиќ.

Објавено на
© 2020 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.