Топ Тема 22.11.2019

Инвестиции во човечки потенцијал или купување гласови во предизборие – каков буџет скрои владата?
Пратениците од власта и опозицијата од понеделник ќе спротивстават аргументите за Буџетот за догодина а вечерва во Топ тема за овие прашања со Наташа Стојановска дебатираа Коста Костадиновски пратеник од СДСМ и Лилјана Кузмановска пратеник од ВМРО -ДПМНЕ.

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.