Топ Тема 22.10.2019

Исток не отпиша , а Запад не не запишува повеќе не е само филмска реплика.

Што потоа? Кои се следните чекори ? Патот кон Европа е блокиран но како да остане надежта дека европските лидери по грешката направена во Брисел ќе разговараат за процесот на проширувањето пред самитот во Загреб во мај догодина.

Во Топ Темa со Снежана Лупевска Созен дебатираа пратеникот Илија Димовски и Дане Талески, национален координатор за подготовките на Македонија за членство во НАТО.

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.