Топ Тема 22.05.2019: Кадровски промени – брзи  со метла или долгорочни со ветинг?

Кадровски промени – брзи  со метла или долгорочни со ветинг? Кои се најслабите карики во власта? Дали партиите се подготвени да се реформираат? Во Топ тема дебатираат Сашо Клековски, Ѓулистана Марковска и Алберт Муслиу.

 

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.