Топ Тема 18.11.2019

Има ли пат за „трет пат“. Дали изборниот модел ги поткопува шансите на помалите, нови и партии во зачеток? Кон кое гласачко тело ќе атакуваат – разочараните од СДСМ, отпаднатите од ВМРО –ДПМНЕ или неопределените? Каква алтернатива нудат за правото и (не) правдата, економијата, надворешната политика? Кој ќе го менува преспанскиот Договор , а кој ќе донесе правдина за сите?

Во Топ Тема вечерва дебата со: Александар Тортевски – Твоја партија, Марина Малиш Саздовска – Интегра и Љупчо Алексовски ФРОДЕМ

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.