Топ Тема 16.03.2020

Државата во изолација, против корона вирусот ангажирани сите институции. Како се организираат и справуваат со новите предизвици? Има ли казни за сите што не ги почитуваат новите правила? Дали претстои нагло ширење на вирусот и што може да го спречи?. Во Топ тема дебатираа Славјанка Петровска, заменик министер за внатрешни работи, Аднан Џаферовски, директор на Дирекцијата за заштита и спасување и докторите Никола Пановски и Иван Видиниќ.

Објавено на
© 2020 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.