Топ Тема 14.11.2019: Интервју со претседателот Стево Пендаровски

По средбата со Макрон – охрабрување или разочарување? Дали има стратегија ако остане блокадата на проширувањето? Од каде потекнуваат алтерантивите за членство во ЕУ? Колку ја чинат Македонија случаите на корупција и неказнивоста?  Интервју со претседателот на државата Стево Пендаровски.

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.