Топ Тема 13.03.2020

Профитот не е поважен од здравјето, му порача Владата на бизнис секторот. Сепак состојбите се следат и доколку има потреба конкретни мерки ќе се преземат.
Компаниите може да го реорганизираат работното време.
Парламентот засега нема да биде свикан за да се прави ребаланс на буџетот, но доколку се зголеми периодот на затворени училишта и градинки ќе се преземат и други конкретни мерки.
Вечерва во Топ тема со Наташа Стојановска дебатираа Мила Царовска,  вицепремиер за економски прашање и универзитетските професори Марјан Петрески и Борче Треновски.

 

Објавено на
© 2020 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.