Топ Тема 12.06.2019

Како да се врати довербата во политичарите? Дали политичката и моралната одговорност може да стане практика? Со нов изборен модел против бипартизмот. Колку големите се подготвени да им попуштат на помалите партии? Дали граѓанскиот отпор ја враќа демократијата?

Во Топ тема со Сања Васиќ дебатираа Павле Богоевски, Димче Арсовски и Лилјана Поповска.

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.