Топ Тема 12.03.2020

Дуел во Топ тема на генералните секретари, Игор Јанушев на ВМРО-ДПМНЕ и Љупчо Николовски на СДСМ.

Кампања под диктат на корона вирусот – кои се опциите за овие избори? Објавени кандидатските листи – нови имиња, дали ќе донесат и нови политики?

Каде ќе се судрат политичките понуди на двете најголеми партии?

Објавено на
© 2020 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.