Топ Тема 10.02.2020

Изневерени или нереални очекувања? Kако Македонија од заробена да стане демократска држава? Дали Законот за јавно обвинителство е неизбежен компромис? Преспанскиот договор ги реши надворешните, но не и внатрешните блокади. Зрелоста на политичарите на испит – дали ќе го употребат или злоупотребат на изборите? Во Топ тема со Сања Васиќ дебатираат Гордан Георгиев, Сашо Клековски и Назим Рашиди.

Објавено на
© 2020 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.