Топ Тема 09.03.2020

Завршува кроењето на изборните листи кои ќе треба да се достават до ДИК најдоцна до четврток на полноќ, по што ќе се знае колку партии ќе влезат на изборната арена за вонредните парламентарни избори на 12-ти април. Дали е можно разбивање на децениската доминација на две партии ? За ова и многу други дилеми во предизборието, во Топ Тема дебатираат Созла Грчева, Петар Богојески, Александар Тортевски и Љупчо Ристевски.

Објавено на
© 2020 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.