Топ Тема – 06.11.2019

Младите повеќе не живеат тука. Половина милион се исселија, а другите останаа соочени со невработеност, политизација, корупција и нискиот стандард. Колку и од кого најмногу се разочарани? За што ќе гласаат младите на овие избори? Дали младешкиот бунт е дефинитивно згаснат?

Во Топ тема со Сања Васиќ дебатираа Стефан Андоновски од ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорѓи Тасев од СДСМ и граѓанските активисти, Антоанета Иванова и Блажен Малески.

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.