Топ Тема 06.05.2019

Од скандирање до говор на омраза. Од навивање до хулиганство. Како да се запре заразата од говор на омраза што се шири по спортските терени и на социјалните мрежи? Може ли да се спречи или да се лечи? Каде е одговорноста?
Дебата на Боби Христов во Топ Тема со Иван Анастасовски, Билјана Петковска, Јордан Шишовски и Хајди Стериовска.

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.