Топ Тема 05.11.2019

Во Собранието наместо залет- застој. Најавените избори ги потонаа реформските проекти. Законот за обвинителство е заборавен, медиумските реформи исто така, нема договор за ревизор. Што работат пратениците? И прашањето кое деновиве се повеќе се наметнува – зошто партиите бегаат од отворени исти кога е јасно дека промена на изборниот модел нема да има. Во вчерашната Топ Тема дебатираат пратеници од четирите водечки политички партии.

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.