Топ Тема 03.02.2020 На жешкото столче, премиерот Оливер Спасовски

Како функционира владата со постојани судири меѓу министрите и замениците од опозицијата? Партиски кампањи или единствена стратегија за спроведување на фер избори? Дали економијата ќе биде ставена на пауза додека техничката влада ги подготвува изборите?

На жешко столче во Топ тема премиерот на техничката Влада Оливер Спасовски одговара на прашањата на новинарите  Билјана Георгиевска, Миомир Серафиновиќ и Билјана Секуловска.

Објавено на
© 2020 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во Топ Тема на Ваша Страна

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.