За период: Програма од 23.04. до 29.04.

07:00
Титаник, сериски филм
08:00
Утринска на Телма, утринска програма
08:30
Вести
08:40
Метео
08:45
Утринска на Телма, утринска програма
09:00
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта, утринска програма
10:30
Вести
10:40
Метео
10:45
Утринска на Телма, утринска програма
10:50
Храна и вино, емисија за кулинарство
12:00
0м+, емисија за бебиња, дечиња и родители
12:30
Вести, информативна програма
12:40
Метео
12:45
Топ шоп
13:05
Топ тема, реприза
14:30
Топ шоп
15:30
Вести
16:05
Метео
17:10
Храна и вино, емисија за кулинарство
16:40
Инсајдер, играна серија
17:20
Шоуто на Елен Деџенерис, шоу програма
18:30
Вести
19:05
Метео
19:15
Топ тема на Ваша страна, дебатна емисија
20:40
На должност е полициска серија. Една од најпопуларните серии емитувани на BBC Two. Добитник на награда за најдобра серија-драма. Преку 4 милони гледачи можат да го потврдат квалитетот на серијата.
Повеќе
21:30
Вести
22:05
Метео
22:10
Пораснати онаму кадешто легендите се раѓаат двајца браќа станаа мастери и двајцата се родени да бидат водачи. Но еден е оној кој ќе ги однесе сите до слободата... Режија:Ву-пинг Јуен ; Улоги: Џет Ли, Мишел Јео и Чин Сиу Хо
00:01
Топ тема на Ваша страна, реприза
01:15
Глас на Америка, информативна програма
01:25
НА ДОЛЖНОСТ, реприза
02:15
Утринска на Телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Документарна програма
08:00
Утринска на Телма, утринска програма
08:30
Вести, информативна програма
08:40
Метео
08:45
Утринска на Телма, утринска програма
09:00
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта
10:30
Вести, информативна програма
10:40
Метео
10:45
Утринска на Телма, утринска програма
10:50
Храна и вино, емисија за кулинарство
12:00
0м+, емисија за бебиња, дечиња и родители
12:30
Вести, информативна програма
12:40
Метео
12:42
Топ шоп
13:05
Храна и вино, емисија за кулинарство
13:40
Слобода за Вили, игран филм
15:30
Вести, информативна програма
16:05
Метео
16:10
Храна и вино, емисија за кулинарство
16:40
Инсајдер
17:20
Шото на Елен
18:30
Вести, информативна програма
19:05
Метео
19:15
Топ тема, дебатна емисија
20:40
НА ДОЛЖНОСТ, играна серија
21:30
Вести, информативна програма
22:05
Метео
22:10
Смртта на едно исчезнато дете сеуште е обвиткано во мистерија. Две жени поминаа седум години в затвор. Кога злосторството ќе се повтори први осомничени се старите обвинети… Режија: Ејми Берг; Улоги: Дајана Лејн и Елизабет Бенкс
Повеќе
23:55
Топ тема, дебатна емисија
01:15
Глас на Америка, реприза
01:25
НА ДОЛЖНОСТ, реприза
02:15
Утринска на Телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Титаник, играна серија
08:00
Утринска на Телма, утринска програма
08:30
Вести
08:40
Метео
08:45
Утринска на Телма, утринска програма
09:00
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта
10:30
Вести
10:40
Метео
10:45
Утринска на Телма, утринска програма
12:00
0м+, емисија за бебиња, дечиња и родители
12:30
Вести
12:40
Метео
12:42
Топ шоп
13:05
Топ тема, реприза
14:30
Топ шоп
14:50
Автомагазин - нова сезона, реприза
15:30
Вести
16:05
Метео
16:10
Инсајдер, играна серија
16:45
Шоуто на Елен Деџенерес, шоу програма
17:50
Храна и вино, емисија за кулинарство
18:30
Вести
19:05
Метео
19:10
Топ тема на Ваша страна, дебатна емисија
20:40
НА ДОЛЖНОСТ, играна серија
21:30
Вести, информативна програма
22:05
Метео
22:10
Кога ќе почине мајка му успешниот адвокат Хенк Палмер е принуден да се врати дома, а таму го чека најважниот случај во неговата кариера. Татко му е обвинет за убиство а семејството е отуѓено. Филмот беше номиниран за „Оскар“. Режија: Дејвид Добкин; Улоги: Роберт Дауни Џуниор и Роберт Дувал
23:55
Топ тема, реприза
01:15
Глас на Америка, информативна програма
01:25
НА ДОЛЖНОСТ, реприза
02:15
Утринска на Телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Титаник, играна серија
08:00
Утринска на Телма, утринска програма
08:30
Вести
08:40
Метео
08:45
Утринска на Телма, утринска програма
09:00
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта
10:30
Вести
10:40
Метео
10:45
Утринска на Телма, утринска програма
12:00
0м+, емисија за бебиња, дечиња и родители
12:30
Вести
12:40
Метео
12:45
Топ шоп
13:05
Топ тема на Ваша страна, реприза
14:30
Топ шоп
14:50
Градини, емисија за уредување на дворови
15:30
Вести
16:05
Метео
16:10
Инсајдер, играна серија
16:50
Шоуто на Елен Деџенерес, шоу програма
17:50
Храна и вино, емисија за кулинарство
18:30
Вести
19:05
Метео
19:10
Топ тема, дебатна емисија
20:40
НА ДОЛЖНОСТ, сериски филм
21:30
Вести, информативна програма
22:05
Метео
22:10
Брент е рели возач кој овој пат ќе мора да вози под непозната, туѓа команда, во опасна мисија за да ја спаси киднапираната сопруга. Трката со времето почнува... Режија: Кортни Соломон; Улоги: Итан Хоук, Селена Гомес и Џон Војт
00:10
Топ тема, реприза
01:30
Глас на Америка, информативна програма
01:40
НА ДОЛЖНОСТ, реприза
02:40
Утринска на Телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Титаник, играна серија
08:00
Утринска на Телма, утринска програма
08:30
Вести
07:40
Метео
08:45
Утринска на Телма, утринска програма
09:00
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта
10:30
Вести
10:40
Метео
10:45
Утринска на Телма, утринска програма
10:50
Храна и вино, емисија за кулинарство
12:00
0м+, емисија за бебиња, дечиња и родители
12:30
Вести
12:40
Метео
12:42
Топ шоп
13:00
Топ тема, реприза
14:30
Топ шоп
14:50
Светски патник, реприза
15:30
Вести
15:58
Метео
16:00
Инсајдер, играна серија
Шоуто на Елен Деџенерес, шоу програма
17:50
Храна и вино, емисија за кулинарство
18:30
Вести
19:05
Метео
19:15
Топ тема на Ваша страна, дебатна емисија
20:35
НА ДОЛЖНОСТ- сериски филм
21:30
Вести
22:00
Метео
22:05
Операција Хромит" е инспириран од вистински настани и ја следи битката кај Инчон, кога силите на ОН организираа ненадеен напад врз север. Режија: Џон Х. Ли; Улоги: Лиам Нисон, Јунг-ја Ли, Беом-су Ли
00:10
Топ тема на Ваша страна, реприза
01:50
На должност, реприза
02:50
Утринска на Телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Македонска забавна музика
08:05
Македонска народна музика
09:05
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта, реприза
10:40
Незадолжително, реприза
11:15
Топ шоп
11:35
Храна и вино, емисија за кулинарство (р)
12:40
Автомагазин, нова сезона, емисија за автомобили
13:10
Топ шоп
13:30
Фчерашни новости, реприза
14:00
- филм
15:30
Вести, информативна програма
16:05
Метео
16:10
Ивце Пивце - Горе долу сите сме еднакви
17:40
Светски патник, Борко Наумовски
18:30
Вести, информативна програма
19:05
Метео
19:15
Вил (Патрик Вилсон) е архитект од Менхетен кој се чини дека има се: успешен бизнис, убава сопруга (Еми Смарт) и син, како и нова понуда за спојување со голема фирма. Но, кога ќе се сретне со чудесната млада дизајнерка Кејт (Лин Колинс), тој почнува повторно да размислува за недостатоците во неговиот севкупен живот. Може ли човекот кој целиот живот следи зацартан план сега да најде храброст и да изгради животот каков што навистина сака? Режија: Трејси Хеч; Улоги:  Патрик Вилсон, Лин Колинс, Еми Смарт.
Повеќе
21:00
Бокс
23:00
Вести, информативна прогама
23:05
Метео
23:15
Уште од мала беше поразлична од другите деца, беше родена да биде ѕвезда- Далида! Трагичен и емотивен портрет на една емоционално комплексна жена со неверојатен успех во конвенционална средина. Не пропуштајте ја животната приказна на француската музичка икона Далида. Режија: Лиза Азуелос; Улоги: Свева Алвити, Рикардо Скамарчио, Жан-Пол Руве
Повеќе
01:10
Автомагазин, емисија за автомобили - реприза
01:30
Утринска на Телма, реприза
05:00
Македонска народна музика
05:45
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Македонска народна музика
08:00
Македонска забавна музика
09:10
Топ шоп
09:30
Светски патник, реприза
10:10
Телма амбуланта, реприза
11:00
Топ шоп
11:20
Градини, емисија за уредување на градини
12:00
Храна и вино, реприза
13:10
Топ шоп
13:30
Бокс - реприза
15:30
Вести, информативна програма
16:05
Метео
16:10
Педагошките методи на еден партизан се судираат со традиционалните школски методи од она време. Приказна за годините кои ги сменија животите на многу генерации… Режија: Здравко Шотра; Улоги: Драган Николиќ, Бата Живојиновиќ, Ена Беговиќ
Повеќе
17:45
Незадолжително, реприза
18:30
Вести, информативна програма
19:15
Фчерашни новости
20:00
Оливер Стоун - серија на интрвјуа со Владимир Путин.
Повеќе
21:00
Приказна за љубовната афера на американскиот претседател Френклин Делано Рузвелт и неговата далечна роднина Дејзи, односно за викендот во 1939 година, кога кралската двојка на Велика Британија го посети Њујорк! Режија:Роџер Мичел ; Улоги: Бил Мареј, Оливија Вилијамс
Повеќе
23:00
Фчерашни новости - реприза
01:05
РАЗГОВОРИ СО ПУТИН - документарен филм еп. 4- реприза
02:20
Утринска на телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма