Независниот синдикат против големиот број дисциплински постапки против вработените во полицијата

Во МВР поведени се  250 дисциплински постапки против вработени, од кои 40 постапки  се за полицајци во источна Македонија. Најбаналната диспиплинска постапка, како што објави независниот синдикат, е поведена против полицаец кој за време на изборите отишол во тоалет.

Објавено на
© 2020 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ