НЕКОИ ПОИНАКВИ ПРИКАЗНИ

„Некои поинакви приказни“ е омнибус составен од пет различни приказни со ист тематски круг. Темата е мајчинството и комплексните одлуки со кои се соочува една бремена жена. Секоја од петте приказни содржи детали кои ја откриваат природата на актуелните политички и општествени настани.

Режија: Марија Џиџева, Ана Марија Роси, Хана А. В. Слак, Инес Тановиќ, Ивона Јука; Улоги: Ива Зенделска, Славиша Кајевски, Горан Богдан, Нера Стрипчевиќ , Наташа Никовиќ, Сергеј Трифуновиќ, Неда Штукан, Нина Виолиќ , Луција Шербеџија, Петра Говц

Објавено на
© 2020 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ