На Македонија и треба прогресивен данок

На Mакедонија и треба прогресивен данок. Само така можат да се зголемат буџетските приходи и да се намали социјалниот јаз. Професорот Поповски сугерира стабилизиација на даночната политика а не нејзино менување на секои пет години. Охрабрена од смирувањето на политичката криза и поминување на првиот филтер од уставните измени, владата брзо ќе го поднесе законското … Продолжи со читање На Македонија и треба прогресивен данок